تبلیغات
دانلود رایگان مقالات ای اس ای - پاورپوینت غذاهای عملگر

دانلود رایگان مقالات ای اس ای

ما به شما اعتماد داریم ایتدا کتاب و پایان نامه را دریافت و سپس وجه انرا ارسال کنید

دوشنبه 16 بهمن 1396

پاورپوینت غذاهای عملگر

نویسنده: زارع   

پاورپوینت غذاهای عملگر

  • پاورپوینت غذاهای عملگر
    پاورپوینت غذاهای عملگردسته: صنایع غذایی
    بازدید: 10 بار
    فرمت فایل: ppt
    حجم فایل: 311 کیلوبایت
    تعداد صفحات فایل: 21

    غذاهای عملگر لوبیای سویا پروتئین سویا ارزشهای تغذیه‌ای مقابله با بیماریها

    قیمت فایل فقط 5,000 تومان

    خرید

    فهرست عناوین

    ارزشهای تغذیه‌ای

    مقابه با بیماریها

    تنوع محصولی

    بسته‌بندی و ماندگاری محصول

    روشهای عرضه به بازار

    فرهنگ سازی

    ارزشهای تغذیه‌ای

    لوبیای سویا با تمام كوچكی‌اش ”گنجینه‌“ ایست از ارزشها و پتانسیلهای بالقوه

    غذایی كه توجه معتبرترین مراكز ومحافل علمی تخصصی دنیا را به خود جلب

    نموده است.

    •پروتئین سویا، شاخص ترین پروتئین در عالم گیاهی

    و.....

    بنابراین، چنانچه از جداول استنتاج می‌گردد كیفیت پروتئینی سویا از نظر تركیب

    واحدهای ساختمانی و از نظر قابلیتهضم با پروتئین‌های حیوانی از جمله

    گوشت گاو، شیر، ماهی و تخم مرغ قابل مقایسه است.

    فایل پاوروپوینت 21 اسلاید

    قیمت فایل فقط 5,000 تومان

    خرید

    برچسب ها : غذاهای عملگر , لوبیای سویا , پروتئین سویا , ارزشهای تغذیه‌ای , مقابله با بیماریها

 برای توضیحات بیشتر و دانلود کلیک کنید

 

 

نظرات() 
رویایی
دوشنبه 16 بهمن 1396 12:30 ب.ظ
خدایا
همه دنیا بخواد و تو بگی نه
نخواد و تو بگی آره تمومه
همین که اول و آخر تو هستی
به محتاج تو محتاجی حرومه
فریماه
دوشنبه 16 بهمن 1396 09:42 ق.ظ
سلام بهترین خوبین؟!؟
وب زیبایی دارید،ایشالا که همیشه موفق باشید.
میشه ازتون خواهش کنم از وب منم دیدن کنید و با هم تبادل لینک داشته باشیم
ممنونم و منتظرتونم
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر

نویسندگان

صفحات جانبی

آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :